Dealer worden?

Autotuner tool

 

Wilt u een chiptuning bedrijf beginnen? Wij helpen u daar graag bij. Wij leveren zowel chiptuning apparatuur als ook andere benodigheden die u nodig heeft om deze stap tot een succes te maken.

De Autotuner Tool is ons favoriete apparaat. Dit apparaat heeft een groot dekking aan voertuigen en kan zowel voor OBD, als ook Bench en Boot handelingen gebruikt worden. 

Wij bieden dit apparaat tijdelijk aan met 15% korting: ipv €2900 nú €2465 ex BTW. Daarnaast waarderen wij uw account op met credits twv 2 stage 1 chiptuning files. Zodoende kunt u direct beginnen. 

Heeft u al een Autotuner slave Tool maar wilt u de software via ons inkopen? Na akkoord van de huidige master nemen wij de kosten voor onze rekening die Autotuner hier voor vraagt (€350).

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Peugeot RCZ 1.6 THP DYNO


Onze software is ontwikkeld op een vermogenstestbank en uitvoerig getest.

Wanneer u dealer wordt van onze software zullen wij u tips geven hoe u snel uw bedrijf kunt laten groeien.

Zodra de eerste klanten zich melden bij u voor een afspraak nemen wij in het begin samen door wat de mogelijkheden zijn en geven u tips om de chiptuning succesvol uit te voeren. 

U kunt credits aankopen via onze site. De credits worden gebruikt om de software specifiek voor de auto aan te laten passen. 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via onderstaand formulier.

Scroll to Top